Dé Proefvaart is een moderne friesche praam. De boot is zo ingericht om op en top te genieten van een dag op het water, ongeacht het weer. De boot is voorzien van een overkapping en zijschermen, deze zijn demontabel en zo is de praam aan te passen aan ieder weertype. Aan boord zijn verschillende zitplekjes, een zonnedek en een bar met staanplekken. Het is mogelijk om te genieten van een lunch, een proeverij of gewoon lekker barbecuen. 

Friesche praam

De friesche praam is een lange, smalle boot met een geheel plat vlak die vooral in de binnenwateren werd/wordt gebruikt. Vroeger werden deze boten gebruikt om het vee of landbouwproducten mee te vervoeren. Doordat ze gemaakt zijn van hout zijn de meeste pramen door de jaren heen voor andere doeleinden gebruikt en zie je ze nog maar weinig op het water. Tegenwoordig zijn de meeste pramen omgebouwd tot pleziervaartuigen.

Voor wie?

Dé Proefvaart is voor iedereen die heerlijk wil genieten, beleven en een onvergetelijke tijd tegemoet wil gaan op het water. Heb je binnenkort een zakelijke bespreking en wil je dit combineren met een wijnproeverij en luxe fingerfood? Dat kan!

Of heb je misschien een familieweekend en bent je opzoek naar een heerlijk dagje uit met een cocktailtraining (ook non-alcoholisch) en een barbecue? Dat kan ook! Zo is er van alles mogelijk op Dé Proefvaart, een zakelijk uitje, een dagje weg met de familie, een vrijgezellenfeest met gin-tonic tasting en een lunch, het kan allemaal.

Speciale wensen of een grotere groep? Neem contact met ons op want voor alles is een mogelijkheid en we denken graag met je mee om tot een passend arrangement te komen. Wij kunnen alles regelen voor een topdag!